• La Veu del PV al Facebook
  • La Veu del PV al Twitter
  • La Veu del PV al Google +
  • RSS
  • contacte
Diumenge, 26 de març

La Veu del País Valencià

Viatjes d'ací i d'allà

publicitat

Dijous, 16.2.2017 10h45

Visitar els EUA sense pagar per un visat és possible amb el formulari ESTA


Comentaris Comenta-ho    
   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (4 vòtes)
carregant Carregant





Aclariment

Els textos de participació no passen per correcció



Etiquetes
ESTA, formulario ESTA, viatjar EEUU
Des de fa alguns anys, el govern dels Estats Units d'Amèrica va obrir la possibilitat de viatjar a qualsevol dels seus estats sense la necessitat de sol·licitar un visat. Açò culminà amb un procés molt més àgil, efectiu i segur per a milions de turistes i persones de negocis que visiten freqüentment el país.

Ciutadans de 38 nacionalitats diferents poden aplicar per al Sistema d'Autorització Electrònica per a Viatjar (el que coneguem com a formulari ESTA), i que té validesa fins a 2 anys. Amb aquest document es podran visitar els Estats Units sense cap problema. Així és com jo ho vaig fer el passat estiu i vaig quedar sorprès, ja que abans d’aplicar a la pàgina web tenia els meus dubtes.
 
De fet, sol·licitar el formulari ESTA és tan simple i fàcil que fins a un xiquet de 12 anys podria fer-ho. És fàcil consultar les preguntes més freqüents i trobar elements com vídeos i infografies que ho expliquen de forma més detallada.
 
formulari ESTA

Però, per què dic que és el formulari ESTA és la millor opció per a viatjar als Estats Units? Sense cap dubte, i com a principal motiu, el ESTA és la millor alternativa per a la gent que disposa d'un pressupost reduït. Per altra part, el formulari, molt més barat que el visat, també permet estalviar temps, ja que per norma general, la sol·licitud serà validada al cap de pocs minuts d'haver aplicat. Només en alguns casos, l'aprovació podria durar fins a 72 hores.

Per si fóra poc, amb el formulari ESTA podràs viatjar als Estats Units d'Amèrica totes les voltes que vulgues, encara que sempre hauràs de considerar que no pots passar més de 180 dies en el país durant un període d'un any. Aquesta última normativa es va implementar per a evitar les sospites d'immigració il·legal.

Viatjes d'ací i d'allà

Lectures 149 lectures   comentari Comenta-ho   Enviar article Envia
  • Meneame
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google


publicitat



Comentaris


No hi ha cap comentari




Comenta

El comentari s'ha enviat correctament

  Previsualitza

La direcció de La Veu del País Valencià es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
publicitat